16 / 04 / 2024

Mersin Gülnar'da 205 konut inşaatında sona gelindi!

Mersin Gülnar'da 205 konut inşaatında sona gelindi!

Mersin'de toplu açılış töreninde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kent genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de toplu açılış töreninde kent genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, kent genelinde devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durumu hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Mersin Gülnar da 205 konut inşaatında sona gelindi!

Gülnar ilçesinde 205 konut, bir cami ve ticaret merkezinin inşasında sona aşamada olduğunu söyleyen Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 416 konut, 36 dükkan, cami ve ticaret merkezinin inşaatının sürdüğünü, bu konutları da yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını belirtti. 

Mersin Gülnar da 205 konut inşaatında sona gelindi!

Mersin'de 4 millet bahçesi projesi olduğunu hatırlatan Erdoğan, Mersin ve Muzaffer Yalçıntaş millet bahçelerinin açılışını gerçekleştirdiklerini Mezitli ve Aydıncık millet bahçelerinde de çalışmaları hızlandırdıklarını ifade etti.

Mersin'e 4 yeni millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön