19 / 04 / 2024

Mersin Silifke'nin çehresi değişiyor!

Mersin Silifke'nin çehresi değişiyor!

İlçe merkezi ve mahallelerde modernleştirme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Silifke Belediyesi, Gençlik Merkezi, Kentsel Dönüşüm, Çamlık Projesi, Anıt Meydanı Düzenlemesi, Göksu Nehri ve Silifke Kalesi projelerinin altyapısını sürdürüyor.



Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Say Mahallesi'nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Turgut, ziyareti esnasında mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini de değerlendirerek, vatandaşların Silifke Belediyesi ve hizmetleriyle ilgili merak ettikleri konuları yanıtladı. Kendilerinin seçimden seçime değil, her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Turgut, "Bizler halka hizmet etmek için varız ve bu hizmetin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. 

Aradan bir yıl geçtikten sonra sadece oy istemek için değil, isteklerinizi ve sorunlarınızı yerinde tespit edip, taleplerinize cevap verme noktasında çalışmaya devam ediyoruz. 

Öncelikle bizlere vermiş olduğunuz emaneti aradan geçen 1 yıllık zaman dilimi içerisinde layıkı ile taşıma noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. 


"HAFTANIN BİR GÜNÜNÜ HEMŞERİLERİMİZE AYIRIYORUZ" 


Her mahalleye seçimlerden sonra birkaç defa giderek, sorunları yerinde tespit edip çözümler üretiyoruz. Haftanın bir gününü hemşerilerimize ayırıyoruz ki gönülden gönüle bir köprü kuralım. Sadece normal yolları yapmak değil, gönül yollarını da yapalım diye sizlerle birlikte bir bardak çayımızı paylaşalım. 

Sizlerden bize gelecek olan talepleri not alarak talimatları veriyoruz. İlçe merkezi ve mahallelerimizde modernleştirme çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. Gençlik Merkezi, Kentsel Dönüşüm, Çamlık Projesi, Anıt Meydanı Düzenlemesi, Göksu Nehri ve Silifke Kalesi projemiz ve bu projelerimizin altyapı çalışmaları devam ediyor. 


Mahallelerimizde ise yollarla ilgili bakım çalışmalarımız sürüyor. 

Şehrimizi beş yılın sonunda daha güzel hale getireceğiz. Bizlere güvendiğiniz müddetçe bizler de sizden aldığımız destek ve güçle inşallah hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.


Haerci Mersin


Geri Dön