28 / 03 / 2024

Mesa Holding 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Mesa Holding 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

MESA olarak 2014'te planlamaları doğrultusunda iyi bir yıl geçirdiklerini söyleyen MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, geçtiğimiz yılı şöyle değerlendiriyor:



MESA olarak 2014'te planlamaları doğrultusunda iyi bir yıl geçirdiklerini söyleyen MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, geçtiğimiz yılı şöyle değerlendiriyor:  "Ankara'da Aktürk İnşaat ortaklığı ile hayata geçirdiğimiz, başkentin elit projesi ParkOran Konudan ve ParkOran Ofis'te satışlarımız tamamlanmak üzere. Ankara'da ayrıca Tepe İnşaat ile birlikte Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te yer alan Park MOZAİK'e imza attık. Eylül ayında temelini atmış olmamıza rağmen satışa çıkardığımız etapta konutların yüzde 40'ı hemen satıldı.  MESA olarak inşa ettiğimiz konutlarla bugünkü değerine ulaşmasında referans olduğumuz, başkentin gözde semti Gaziosmanpaşa'ya da yeni bir proje ile döndük. Çankaya, Koza Sokak'ta yer alan MESA KOZA 66'nın da temelini attık. İstanbul'da ise yatay yapısı, merkezi konumu. yüksek kalitesi ile yeni ve çok özel yaşam alanları sunan Çamlıca'da MESA projesinde. 2014 yılında önemli satış rakamlarına ulaşıldı.  Kartal'ın iki ana arterinde yer alan; E-5'teki Kartall MESA ve Sahilyolu'ndaki Sahili MESA projelerinde de satışlar, planlanan çerçevede gelişti. 


Türkiye'nin en büyük özel sektör projesi Tema İSTANBUL'da ise sektörüne referans olan, moral veren satışlar hız kesmedi; istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ediyor. Nisan 2015 iskan ruhsatı başvurusu yapılacak olan Tema İstanbul'da 3 bin 600'e yakın konut 20 ay gibi bir sürede oturulur hale gelecek. Bize en çok gurur veren gelişmelerden biri de Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin seçildiği Sign of the City Awards'ta MESA imzası MESA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERHAN BOYSANOĞLU taşıyan Tema İSTANBUL, yeşil bina teknolojisinde çığır açan Türk Müteahhitleri Birliği Binası ve İŞ GYO'ya ait Çınarlı Bahçe Tuzla konut projesinin ödül alması oldu. MESA, 2014 yılını 1.3 milyar TL konsolide ciro ile kapattı. 2015 yılında ise 1.5 milyar TL konsolide ciroya ulaşmayı hedefliyoruz." 


YENİ MESA PROJELERİNE İMZA ATACAK 

2015'in MESA için önemli bir yıl olacağını söyleyen Erhan Boysanoğlu, hedefleriyle ilgili şunları söylüyor: "2015'te çok daha çeşitli ve güçlü MESA projeleri gündemimizde olacak. 

Başta İstanbul ve Ankara'da olmak üzere, yeni MESA projelerine imza atacağız. İstanbul odaklı bazı yeni projelerimizi, MESA'nın daha önce var olduğu. MESA kalite ve güvencesine aşina olan semtlerde gerçekleştireceğiz. Bazı yeni projelerimizle de MESA markasını İstanbul'daki belirli bölgelere ilk kez taşımış olacağız. Ankara'da iş ve sosyal yaşamın başladığı ParkOran Konutları ve ParkOran Ofis, 2014'te başladığımız Park Mozaik ile MESA KOZA 66. İstanbul'da Tema İstanbul, Çamlıca'da MESA, Kartall MESA ve Sahill MESA projelerimizde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2015'te de başarılı satış performanslarını sürdürmeyi hedefliyoruz." 


Platin Dergisi 


Geri Dön