26 / 04 / 2024

MESA'dan Çengelköy ve Beykoz'a 2 yeni proje!

MESA'dan Çengelköy ve Beykoz'a 2 yeni proje!

MESA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu yaptığı açıklamada, 2020 yılında Çengelköy'de ve Beykoz'da yeni projelerimize başlayacaklarını söyledi.



Gayrimenkul sektöründe 50 seneyi geride bırakan MESA, bugün İstanbul’da 2019 yılını değerlendirip, 2020 yatırımlarını gazetecilerle paylaştı.

MESA dan Çengelköy ve Beykoz a 2 yeni proje!

Sözcü'de yer alan habere göre, MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “İnşaat sektörünün kısmen durgunluk yaşadığı bir dönemde 850 adet konut satışı gerçekleştirdik, 4 projemizi de tamamlayarak teslim ettik. MESA Holding olarak yaklaşık 1.5 milyar TL ciro ile yılı kapattık. 9'u Türkiye'de 2'si yurt dışında olmak üzere 11 şantiyede hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2020 yılında da en iyi yaptığımız işimizi yapmaya, ekonomiye ve temsilcisi olduğumuz gayrimenkul sektörüne katma değer sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Hedefimiz MESA'yı dünyada da tanınan bir Türk markası yapmak”


Geride bıraktıkları 50 yılın birikimi, tecrübesi ve heyecanı ile gelecek 50 yıla odaklandıklarını dile getiren MESA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, “Hedefimiz MESA'yı dünyada da tanınan bir Türk markası haline getirmek. 2020 yılı hem yurt içinde hem de yurt dışı taahhüt ve yatırım projeleri açısından çok güçlü olacağımız bir yıl olacak. 2018 yılında başladığımız yurt dışına odaklanma sürecinin meyvelerini 2020 yılında almaya başlıyoruz. Konutun yanı sıra farklı sektörlerde de MESA'yı marka haline getireceğiz. Öncelikli olarak MESA İMALAT ve MESA PROJE'de yeni hedefler belirleyerek hızlı bir şekilde çalışmaya başladık” şeklinde konuştu.

Yurt dışında 8, Türkiye'de 3 yeni proje

Rusya, Almanya, Polonya, Sırbistan, Özbekistan'da olmak üzere yurt dışında 8 yeni projeye başlayacaklarını belirten Mert Boysanoğlu, “2020 içerisinde yurt dışında yeni projelerimiz ile beraber toplamda 1 milyar dolarlık bir iş hacmine ulaşmayı hedefliyoruz. Yurt içinde toplam 8,3 milyar lira yatırım büyüklüğüne sahip 9 projemizde inşaatlarımıza ve satışlarımız devam ediyoruz. Bu projelerimizde toplam 2 bin 840 adet konut üretiyoruz. Yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de yeni projelerimiz var. 2020 yılında Çengelköy'de ve Beykoz'da yeni projelerimize başlayacağız. Ayrıca Yeşilyaka Su projemizin ikinci etabına da başlamayı planlıyoruz. Yaklaşık 750-800 milyon TL yatırım değerine sahip bu 3 projemizde 550-600 civarında konut inşa edeceğiz” dedi.

 

Gayrimenkul sektöründeki müteahhit sayısı azalmalı!


Geri Dön