29 / 03 / 2024

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkarıyor!

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkarıyor!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil’in merak uyandıran sosyal medya paylaşımından sonra, kendi kripto parasını çıkaracağı öğrenildi.



Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kendi kripto parasını çıkarıyor. Cumhuriyet Gazetsi'nde yer alan habere göre; kısa zaman önce Twitter hesabından "Heyecan verici şeyler çok yakında" ifadeleriyle paylaşımda bulunan Mesut Özil'in kendi kripto parasını piyasaya süreceği öğrenildi.

Mesut Özil kendi kripto parasını çıkarıyor!

Özil geçtiğimiz sene kurduğu M10Streetwear markası altında hayata geçirdiği kripto parayı piyasaya sürecek.

Özil'in kripto parasını satın alan kişilere, Bitcoin ile takas etme imkanı sunulacak ve M10 markasından gerçekleştirdiği alışverişlerde indirim kazanacak. Ayrıca, bazıları da Özil ile tanışma fırsatnı yakalayabilecek.

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

BJK Token mı geliyor?

Bitcoin altının yerini alacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön