19 / 04 / 2024

Metro Garden'ın açılışına büyük ilgi!

Metro Garden'ın açılışına büyük ilgi!

Açılışının ilk gününde büyük bir izdiham yaşayan Alışveriş Merkezi, bölgesindeki önemli bir boşluğu doldurdu. Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metro Garden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu




Açılışının ilk  gününde büyük bir izdiham yaşayan Alışveriş Merkezi, bölgesindeki önemli bir boşluğu doldurdu. Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metro Garden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metro Garden AVM bulunduğu bölgeye yeni bir soluk getirdi. Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metro Garden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden'ın mağazaları ve sosyal donatılarıma İstanbul'un sosyal cazibe merkezlerinden biri olması bekleniyor. 



NİTELİKLİ PROJELERE DEVAM

Metro Garden Alışveriş Merkezi'nin çevresindeki lüks konutlar nedeniyle önemli bir çekim merkezi olacağını dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, açılışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Elmas, "Axis'den sonra yine kendi bölgesinin ilk alışveriş merkezini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir hayatının içinde, ana yollar ve toplu taşıma ağlarının tam ortasında yer alan Metro Garden Alışveriş Merkezi, marka karması, hedef kitlesi, sosyal ve sportif donanımlarıyla her yaş grubunun ihtiyaçlarına cevap verecek niteliklere sahip. Metro Garden'ın bölge halkının sosyo-kültürel yaşantısına büyük katkı sağlayacağına ve hayatlarını kolaylaştıracağına inanıyoruz. Sur Yapı olarak toplumumuzun yaşam kalitesini artıracak, nitelikli projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi. 

İstanbul'un önemli merkezlerinden Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerinde 5 yılda 203 bin nüfus artışı olduğunu dile getiren Altan Elmas, nüfus artışınıp bu şekilde devam etmesi durumunda 5 yıl sonra bu bölgedeki nüfus 1,5 milyona ulaşacağını hatırlattı. Elmas, "Sur Yapı olarak bölgeye olan inancımız ve öngörümüzle son 10 yılda 4 bin konut ve lüks villa ile çok sayıda ofis yatırımı gerçekleştirdik" diye konuştu. 


400 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metro Garden, 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin, 147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile kısa sürede bölgenin sosyal merkezi olması bekleniyor. 

Yeme-içme katında her damak tadına uygun çok sayıda alternatifle misafirlerine hizmet verecek olan Metro Garden, ayrıca sosyo-kültürel gelişime katkıda bulunacak olan spor salonu ve sineması ile de en fazla tercih edilen buluşma noktalarından biri olmaya aday projele olarak değerlendiriliyor. 

Metro Garden Alışveriş Merkezi'nin yürüme mesafesinde bin, yakın çevresinde 5 bin villa ve 20 bini lüks 150 bin konut bulunuyor. 

Projeye, 2015 yılında Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun açılmasıyla Necip Fazıl metro durağından direkt ulaşım sağlanacak. 


Yeni Akit


Geri Dön