25 / 04 / 2024

Metro Properties Perakende Günleri'nde çözüm ortaklarını buluşturdu!

Metro Properties Perakende Günleri'nde çözüm ortaklarını buluşturdu!

Metro Properties Perakende Günleri'nde çözüm ortaklarını buluşturdu. METRO PROPERTIES CEO’su Jean - Cristophe Bretxa ve METRO PROPERTIES CFO’su Osman Koçak evsahipliğinde gerçekleşen ve sektörü buluşturan Kokteyl’e ilgi büyük oldu.



Perakende Günleri çerçevesinde düzenlenen bu organizasyon için Almanya’dan gelen METRO PROPERTIES CEO’su Jean - Cristophe Bretxa ve METRO PROPERTIES CFO’su Osman Koçak evsahipliğinde gerçekleşen ve sektörü buluşturan Kokteyl’e ilgi büyük oldu.


İş ortaklarına tek kaynaktan, uzman kadrosuyla hizmet veren ve değer katan                    METRO PROPERTIES, dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip. METRO PROPERTIES, yıllar içinde oluşturduğu know-how’dan birlikte çalıştığı firmaları da yararlandırmak için atağa geçti. METRO PROPERTIES, dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip olup; 31 ülkede, 250 bin çalışanı ve 

2.200’ü aşan mağaza sayısıyla hizmet veriyor.


Ayrıca sahip olduğu ve yönetimini yaptığı alısveriş merkezlerinde gerçeklestirdiği yönetim ve kiralama faaliyetlerini, uluslararası deneyim ve know-how’ı ile METRO GROUP dışındaki diğer gayrimenkul geliştirici ve yatırımcılarına da sunuyor.


Genç nüfusa sahip dinamik ekonomisiyle Türkiye’nin kendileri için son derece önemli bir pazar olduğunu vurgulayan Metro Properties CEO’su Jean – Cristophe Bretxa  şu değerlendirmeyi yaptı:” Türkiye uzun yıllardır gayrimenkul alanında en önemli odak ülkelerimiz arasında yer almaktadır. Dinamik yapısı, büyüme potansiyeli, ulusal ve uluslararası alanda geniş yatırımcı yelpazesi ile, Türk gayrimenkul pazarı, METRO PROPERTIES için fevkalade büyük bir potansiyel taşımaktadır. 24 yıldır hizmet vermekte olduğumuz Türkiye pazarında olmaktan son derece mutluyuz. Perakende Günleri’ndeki katılım ve fuardaki dinamizm bizim için yeni potansiyelleri işaret ediyor. Mevcut dokuz projemize ek olarak altı yeni projeyi daha yürütüyor olmaktan gurur duyuyoruz. İstanbul’un yanı sıra, ikinci şehirlerde de alışveriş merkezleri alanında muazzam bir dinamizm ve ciddi büyüme talepleri var. Biz de bu girişimlere yıllar içinde edindiğimiz know-how’ımızla destek oluyoruz. AVM kurma, yönetme, kiralama gibi alanlardaki uzmanlığımızla bu alana yeni standartlar getirdik. Kalitemizden taviz vermeden, istikrarlı bir büyümeyi içiren stratejimizi değiştirmeden yatırımcılar ile iş ortaklarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.”



Geri Dön