19 / 04 / 2024

Metropolitan İstanbul’da son 1+0 daireler satışta!

Metropolitan İstanbul’da son 1+0 daireler satışta!

Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den satışa sunuluyor...



Yatırım ve konsept danışmanlığı Londra Merkezli API Invenstment tarafından yürütülen Metropolitan İstanbul Kule’de 5 yıldızlı lüks hotel dairelerinde son 1+0 daireler sahiplerini bekliyor. Bu özel dairelere sadece 1400 USD’den başlayan metrekare fiyatlarla sahip olun!


İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde yükselen Wish Projesi icerisinde yer alan Metropolitan İstanbul Kule, Türkiye’de son yıllarda rağbet görmeye başlayan Hotel Apartments konseptiyle yükseliyor. Avrupa yakasının otel sorununa çözüm olarak tasarlanmış lüks dairelerden oluşan Metropolitan İstanbul Kule 5 yıldızlı lüks bir hotel gibi işletilecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde otel dairelerine sahip. Daire büyüklüklerinin 40 metrekareden başladığı Metropolitan İstanbul Kule’de 1+0 daireler hem fiyat olarak hem hotel dairesine sahip olmanın verdiği ayrıcalıkla sizleri bekliyor. 


Metropolitan İstanbul Kule ayrıcalıkları içerisinde; fitness, toplantı salonları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, otopark alanı, güvenlik hizmeti ve spor sahaları bulunuyor.


Metropolitan İstanbul Kule yatırım danışmanlığını yürüten API Group sirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın “İngiltere ve Dubai pazarında çok tecrübeli olduğumuz Hotel Apartments konseptini İstanbul’da Metropolitan İstanbul Kule’de hayata geçirdik. 5 yıldızlı bir otel gibi işletilecek olan Metropolitan Istanbul Kule’de aslında konut yatırımı maliyetine ‘bir otel dairesi’ satın alıyorsunuz. Yatırımınız aylık kira gelirinin çok üstünde, günlük kiralama olarak size geri dönüyor. 


Konut aliminda yatiriminiz en az 15 senede kendini amorti ederken Hotel Apartments konseptinde 7 ile 9 senede kendini amaorti edebiliyor. Bu uygulama yerli ve yabancı yatırımcıların çok ilgisini Şafak İnşaat tarafından yapılan Metropolitan İstanbul Kule’de metrekare birim fiyatları lansman fiyatları avantajı ile 1,400 USD’den başlıyor. Mayıs 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanan projeden satın alma peşin, banka kredisi ya da taksitlendirme ile yapılabiliyor. Projenin taksitli ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat sonrasında 36 ay için faizsiz taksitlendirme uygulanıyor.



Geri Dön