18 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı konut ödemeleri!

Meydan Ardıçlı konut ödemeleri!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Meydan Ardıçlı

Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



67 bin metrekare alan üzerinde 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konut seçenekleriyle yükseliyor. Konut, rezidans ve alışveriş merkezi olarak hayata geçirilen  Meydan Ardıçlı  Evleri toplam 1.683 daire ve 121 adet ticari alandan oluşuyor. 


27 blok olarak planlanan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. Peşin ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim yapılan Meydan Ardıçlı  Evleri Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığının imzasını taşıyor. 


Meydan Ardıçlı Evleri 230 bin metrekare kapalı alana sahip. Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri ise 35 ila bin 122 metrekare arasında değişiyor. 


545 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Meydan Ardıçlı Konutları 2019 yılının son çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek. Esenyurt Meydan Ardıçlı projesi ortak alanlarında, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi özellikler de olacak.


Meydan Ardıçlı konut ödemeleri!

60 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunulan Meydan Ardıçlı Konutları için peşin ödemelerde ekstra yüzde 10 indirimin yanı sıra kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor. 


Meydan Ardıçlı'da dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Projedeki avantajlı ödeme seçenekleri 15 Ekim’e kadar sürecek.  


Esenyurt Meydan Ardıçlı iletişim!

Tel : 0850 460 90 70  

Web: http://meydanardicli.com.tr 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön