29 / 03 / 2024

Meydan Ardıçlı ödeme planı kampanyası!

Meydan Ardıçlı ödeme planı kampanyası!

Esenyurt'ta hayata geçirilen'Meydan Ardıçlı' projesindeki daireler, 0.99 faiz oranı ve 36 ay vade avantajıyla satışa sunuluyor...



Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt’ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesi, hem yatırım hem de oturum için konut satın almaya yönelen yatırımcılar için cazibesini sürdürüyor. Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin şu açıklama bulundu:

"Sektördeki hareketin bir adım önündeyiz"

"Projemizin sunduğu “yeni Yaşam Dalgası”nın bir sonucu olarak yatırımcılarımızla buluşturduğumuz prestijli yaşam ve yüksek kazanç faktörleri, yatırımcı taleplerini dinamik tutuyor. Faizlerin yüzde 1’in altına indirilmesinin etkisiyle satışlardaki dinamizmi üst boyutlara taşımayı başardık. Sadece talepte değil talebin satışa dönüşmesi noktasında sektörde başlayan hareketin bir adım önünde gidiyoruz. Projemizden yatırım ve oturum amaçlı daire satın alanların oranı birbirine eşit bir seyir gösteriyor"

"Satış ofisimize gelen talepler sıcak satışa dönüşüyor"

Özyurt, Temmuz ortasında yapılan faiz indiriminin satışlardaki artışı tetiklediğini söyledi. Özyurt, "Projemizden konut satın almak isteyen ancak uygun koşulların oluşmasını bekleyen yatırımcılarımızın talepleri ile satışlara hız kazandırdık. Satış ofislerimize gelen talepler, hızla sıcak satışa dönüşüyor. 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan projemizdeki daireleri, 0.99 faiz oranı ve 36 ay vade avantajıyla satışa sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yüzde 70’i satıldı

Yüzde 70’inin satışının tamamlandığı Meydan Ardıçlı projesi 545 milyon liralık yatırımla 67 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyır. Projede 27 blokta bin 681 konut ve 125 ticari ünite bulunuyor.

Sadece kazançlı değil, yaşama konfor katan proje!

Esenyurt’un en hızlı değerlenen bölgesinde sadece kazançlı değil, tüm donanımıyla hayat standartlarını  yükselten Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor. 


Tel: 0850 460 9070
Web: www.meydanardicli.com.tr


Geri Dön