26 / 04 / 2024

Milli Emlak 60 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Milli Emlak 60 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Satışa sunduğu KDV'den muaf ve imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 60 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak. 



Türkiye'nin 81 kentinde arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla takip ettiği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 60 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satıyor.

KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin yakın markajına giren ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Gümüşhane ili, Şiran ilçesi Konaklı Köyü'nde bulunuyor.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın yüz ölçümü 805,73 metrekare.

Milli Emlak 60 bin 500 TL ye imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan arsa satış ihalesine göre satışa çıkarılan arsanın satış ihalesi 9 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte merak edilen o ihale ile ilgili detaylar...
 


Geri Dön