29 / 03 / 2024

Milli Emlak'tan 170 bin liraya arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 170 bin liraya arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir'deki arsayı da satışa çıkardı.



Yeni bir arsa almak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanını da yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki ihaleler arasında Konya ili, Taşkent ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan 170 bin liraya arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika bilgisine göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Konya ili, Taşkent ilçesi, Afşar-Savcılar Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de belli olan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 42280102913 olarak açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 8.457,79 metrekare.


Geri Dön