26 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Antalya'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan Antalya'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.



Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren ve imarlı ve imarsız arsalar için ihale ilanları yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ağustos 2022 ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken satış ihaleleri arasında Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan Antalya da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde paylaşılan son dakika detaylarına göre,  satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde yer alıyor. 

İhaleye çıkan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 07120107140 şeklinde belirtildi. Söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 856,00 metrekare.


Geri Dön