20 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 7 bin TL'ye arazi satacak. Söz konusu satış ihalesi 7 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak. Sakın kaçırmayın...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden düzenli şekilde yayımladığı arsa ve arazi ihaleleri yatırımcılar tarafından da yakından takip ediliyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylar göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok kişinin gündeminde yer alan Ağustos 2023 ihalelerini de peş peşe yayımladı.

Milli Emlak tan 7 bin TL ye son dakika arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Aktarılan bilgilere göre, KDV'den muaf olmasıyla yatırımcıların dikkatini çeken arsa ve arazi ihaleleri arasında 7 bin TL bedelle satışa çıkarılan arazi de yer alıyor. Söz konusu arazi Konya Karapınar'da yer alıyor. 

Satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 194,24 metrekare olarak açıklandı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 7 Ağustos 2023 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu ve KDV'den de muaf olan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL şeklinde açıklandı? İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen ve 7 Ağustos tarihinde yapılacak olan o ihale ile ilgili olarak verilen detaylar...


Geri Dön