19 / 04 / 2024

Milyonlara büyük müjde: Hesaplara 650 TL yatırıldı! Paranızı hemen alabilirsiniz!

Milyonlara büyük müjde: Hesaplara 650 TL yatırıldı! Paranızı hemen alabilirsiniz!

Milyonlarca kişinin beklediği Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte destek ödemeleri de araştırılmaya başlandı. Konu ile ilgili müjdeyi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık verdi. İşte detaylar...



Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Eşi vefat eden ve ihtiyaç sahibi kadınlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullanarak toplamda 76,3 milyon TL destek verdiklerini kaydetti.

Milyonlara büyük müjde: Hesaplara 650 TL yatırıldı! Paranızı hemen alabilirsiniz!

İŞTE KALEM KALEM YARDIM TUTARLARI...


Eşi hayatını kaydeden ihtiyaç sahibi kadınların hesaplarına aylık 325 lira olmak üzere iki ayda bir 650 lira tutarında yardım aktarıldığını kaydeden Bakan Derya Yanık anne, babası ya da her ikisi de hayatını kaydetmiş 18 yaş altındaki ihtiyaç sahibi çocuklar için de destekte verdiklerini kaydetti. 

Yine Öksüz ve Yetim Yardım Programında şartları sağlayan hak sahiplerine, çocuk başına aylık 150 lira olmak üzere her iki ayda bir 300 lira ödeniyor. Söz konusu ödemeler banka/PTT hesabına yatırılıyor. 

Devletten, ev alanlara 42 bin 425 TL destek!

Öğrencilere bayram müjdesi! Memleketine gideceklere otobüs biletleri bedava!

Çiftçilere müjde! Yeni destek paketi şu anda masada! Kimler ne kadar destek alacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön