26 / 04 / 2024

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği'nden açıklama!

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği'nden açıklama!

Milyonlarca emekli, 1.100 lira olan bayram ikramiyesindeki zammı dört gözle bekliyor. Peki bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...



Son 1 senede 1.100 TL'lik bayram ikramiyesinin enfalsyon ve döviz kuru karşısında eridiğine dikkat çeken Ergün, "Emeklilerimiz, 2018 yılında 1000 liralık ikramiyeyle birçok ihtiyacını giderebiliyordu. O dönem 1000 liralık ikramiyeyle emeklilerimiz, kurbanını aldığı gibi torunlarına harçlık da verebiliyordu" açıklamasında bulundu. 

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği nden açıklama!

Kazım Ergün, çarşı ve pazarda fiyatların yükseldiğine ancak emeklilerin ikramiyelerinin aynı kaldığına dikkat çekti ve "Oysa bayram ikramiyelerine, aylıklara her altı ayda bir yapılan ve enflasyona endekslenen artışlar uygulanıp, bu yılın üç aylık TÜFE artışı da ilave edilseydi ikramiye rakamı 2 bin 903 lira olurdu" şeklinde konuştu. 

2018 yılında en düşük emekli aylığı baz alınarak ödenen ikramiyelerin bugün de en düşük emekli aylığı dikkate alınarak ödenmesi durumunda 2.500 TL olacağını vurgulayan Ergün, 1.100 TL'lik bayram ikramiyesinin değerinin azaldığına vurgu yaptı. 

EMEKLİ İKRAMİYESİ 2.500 TL'Mİ OLACAK?

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği nden açıklama!

Ergün, hayat pahalılığının ve basında yer alan haberlerin, emekli vatandaşlarda bayram ikramiyelerinin artacağına ilişkin ciddi beklenti yarattığının altını çizdi. 

Her gün Türkiye genelinden yüzlerce emekliden ikramiye artışına ilişkin telefon ve mesaj aldıklarının altını çizen Ergün, "Emeklilerimiz, bayram öncesi çarşıda pazarda, torbasını ve filesini doldurmak istiyor. Çocuklarına, torunlarına mahcup olmamak istiyor. İhtiyacını alabildiği bir bayram geçirmek istiyor" ifadelerini kullandı. Kazım Ergün, TÜED olarak, ikramiye rakamının en düşük emekli maaşı olan 2.500 TL'ye artırılmasını istediklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan beklentilerinin emeklilerin yüzünü güldürecek bu rakamın, bayram müjdesi olarak açıklanması olduğuna vurgu yapan Ergün, milyonlarca emeklinin bu müjdeyi beklediğini de belirtti. 

Milyonlarca emeklinin gözü bu haberde! İşte emekli bayram ikramiyesi zammına ilişkin detaylar

EYT yasası ne zaman çıkacak? Emekli olma hayali kuranlar dikkat! İşte EYT yasasında son durum!

Benzin, motorin ve LPG kaç lira oldu? Yine zam geldi! Opet, Shell, Petrol Ofisi, BP ve Total 17 Nisan fiyat listesi...

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın ve tam altın kaç lira oldu? İşte 17 Nisan altın fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön