25 / 04 / 2024

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği'nden açıklama!

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği'nden açıklama!

Milyonlarca emekli, 1.100 lira olan bayram ikramiyesindeki zammı dört gözle bekliyor. Peki bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca emekli, 1.100 lira olan bayram ikramiyesindeki zammı dört gözle bekliyor. En düşük emekli maaşının 2.500 Türk Lirası olarak belirlendiği şu günlerde, emekli bayram ikramiyeleri gündemden düşmüyor.

Milyonlarca emekli bu müjdeyi bekliyor! Bayram ikramiyeleri 2.500 TL olacak mı? Türkiye Emekliler Derneği nden açıklama!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, bayram ikramiyeleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yapılan yasal düzenlemeyle beraber, 2018 yılından beri emeklilere dini bayramlarda bin TL ikramiye verildiğine dikkat çeken Kazım Ergün, bayram ikramiyelerinin 2021 yılında 100 TL artırıldığını ve 1.100 TL'ye yükseldiğini dile getirdi. Kazım Ergün, emekli ikramiyesiyle ilgili beklentileri açıkladı. 

Peki emekli ikramiyelerine ne kadar zam yapılacak? Bayram ikramiyeleri kaç lira olacak? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön