19 / 04 / 2024

Milyonlarca kişinin maaşı zamlandı! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL'ye yükseldi? İşte rakamlar

Milyonlarca kişinin maaşı zamlandı! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL'ye yükseldi? İşte rakamlar

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine de Temmuz zammı yapıldı ve yeni zamlı maaşlar belli oldu. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine kaç lira zam yapıldı? İşte akam rakam Temmuz zamlı yeni maaşlar...



Türkiye'de 7 milyon civarında asgari ücretli çalışanın dört gözle beklediği ara zam açıklandı ve yüzde 30 şeklibnde belirlenen oranla asgari ücret 5.500 Türk Lirası'na yükseldi. Asgari ücrete ve memur ile emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği de Temmuz zammıyla yükseldi. 

Milyonlarca kişinin maaşı zamlandı! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL ye yükseldi? İşte rakamlar 

Devlet tarafından, yeterli gelire sahip olmayan, yaşlı ya da sağlık sorunları bulunan vatandaşlar ve aleler için her ay düzenli şekilde destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği de devlet tarafından her ay devletin sağladığı destekler arasında bulunuyor. 

Sosyal destek ödemelerinden yararlanan vatandaşlar, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinin Temmuz zammıyla beraber ne kadara yükseldiğini, zamlı maaşların kaç lira olduğunu merak ediyor. 

Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine kaç lira zam yapıldı? Zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç lira olarak ödenecek?  İşte akam rakam Temmuz zamlı yeni maaşlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön