26 / 04 / 2024

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!  İBB o paraları iade edecek!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!  İBB o paraları iade edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin duyurduğu uygulama ile İBB, Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak ödemelerin yüzde 10’u iade edilecek.



Ayrıca bir kullanıcı birden fazla kartı ile kampanyadan faydalanabilir.

Kullanıcının push bildirimi kapalı olması halinde Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni varsa ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacaktır. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacaktır.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!  İBB o paraları iade edecek!

"İSTANBUL KARTIN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ OLMASI"

Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması, açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

Kullanıcıların kampanyalara katılım koşullarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

Kampanya şartlarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce verilmesi halinde kampanyadan faydalanılabilecektir.

Sistemde yaşanacak aksaklıklardan kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.

Bugün çeyrek altın ne kadar? 9 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte 9 Eylül altında son durum

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bizim Toptan’da fiyatlar tam 2 ay boyunca sabitlendi! Kapanın elinde kalacak! 9 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön