17 / 04 / 2024

Milyonlarca Kona aşığına kötü haber! Hyundai Kona’ya zam geldi! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi

Milyonlarca Kona aşığına kötü haber! Hyundai Kona’ya zam geldi! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi

Hyundai Kona'da ağustos ayı fiyat listesi yayımlandı. Peki Hyundai Kona ağustos ayı fiyatları kaç lira oldu? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Hyundai Kona, şık ve etkileyici tasarımı ile birlikte kendinden emin tarzı ile diğer SUV'lardan fakrlı hale geliyor. Hyundai Kona, cesur ve yenilikçi tasarımı ile dikkatleri çekiyor. Asıl olarak gövde çizgileri ve daha kusursuz ön ızgara tasarımı ile sıradanlığa da meydan okuyan Hyundai Kona, Türkiye’de önde gelen araçlar arasında yer alıyor. 

Hyundai Kona'nın geliştirilmiş ileri teknoloji Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri ile sürüş ve yolculuk daha güvenli hale varıyor. 1.0 ve 1.6 Benzinli turbo motor seçenekleri ile alıcılara sunulan Kona, en son bağlantı ve konfor özellikleri ile üretildi. Yeni güç aktarma organları ve ileri teknoloji süspansiyon sistemi ile daha pürüzsüz ve daha kontrollü sürüşe sebep veren Hyundai Kona, ön ve yan kısımların şık tasarımını ile birlikte yeni arka tamponu ve mat gri renkli sportif difüzörle bütün gözleri üzerine çekiyor. 

Peki Hyundai Kona Temmuz fiyatları kaç lira oldu? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

 

Hyundai Kona'daki dizel motor ile sunulan geliştirilmiş 48V hafif hibrit sistemi, tasarruflu bir şekilide yakıt tüketiminin yanı sıra düşük emisyon değerlerini de kullanıcılarına sağlıyor. Araçta bulunan, şerit takip yardımı ve ön çarpışma önleme yardımcısı aynı zamanda gibi sürücüyü destekleyen özellikler güvenliği üst seviyelere ulaştırıyor.

HYUNDAİ KONA 100 KİLOMETREDE NE KADAR YAKAR?

KONA - 1.0 T-GDI 7 İleri DCT Style - 2022 ( Style ): 

Şehir içi yakıt tüketimi: 7,4 LT 
Şehir dışı yakıt tüketimi: 6,5 LT
Birleşik yakıt tüketimi: 6,0 LT

Milyonlarca Kona aşığına kötü haber! Hyundai Kona’ya zam geldi! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi

Peki Hyundai Kona ağustos fiyatları kaç lira oldu? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

 

 

 


Geri Dön