23 / 04 / 2024

Mistral GYO, Garanti Bankası'nda 10 milyon TL kredi çekti!

Mistral GYO, Garanti Bankası'nda 10 milyon TL kredi çekti!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın geliştirmekte olduğu projelerin finansmanı kapsamında T. Garanti Bankası A.Ş. ile 10 milyon TL limitli genel kredi sözleşmesi imzalandı...



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) T.Garanti Bankası A.Ş. ile imzalanan genel kredi sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO'nun geliştirmekte olduğu projelerin finansmanı kapsamında T. Garanti Bankası A.Ş. ile 10 milyon TL limitli genel kredi sözleşmesi imzalandı. Kamuya açıklanan son bilançodaki aktif toplamının yüzde 10'una ulaşan kredi tutarları özel durum açıklaması ile duyurulacak olup bu oranın altında kalan kredi kullanım detaylarına Mistral GYO tarafından üç ayda bir açıklanacak olan finansal raporlarda yer verilecek.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin geliştirmekte olduğu projelerin finansmanı kapsamında T. Garanti Bankası A.Ş. ile 10.000.000 -TL limitli genel kredi sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuya açıklanan son bilançodaki aktif toplamının %10'una ulaşan kredi tutarları özel durum açıklaması ile duyurulacak olup bu oranın altında kalan kredi kullanım detaylarına Şirketimizce üç ayda bir açıklanacak olan finansal raporlarda yer verilecektir .


Geri Dön