27 / 04 / 2024

Mortgage Uzmanı Garanti’den kentsel dönüşüme destek!

 Mortgage Uzmanı Garanti’den kentsel dönüşüme destek!

Garanti Mortgage, Gaziosmanpaşa Belediyesi iştiraki GOPAŞ’ın, Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Alanı’nda başlattığı konut projesi Yıldızpark Modern'in ilk etabına, konut finansmanı sağlıyor



Garanti Mortgage bu kapsamda, Avrupa Yapı Gayrimenkul, Bayraktar Otomotiv, Erkay Otomotiv ve Dasis Yapı tarafından kurulan Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı’yla işbirliği yapıyor. 400 konutluk projeyle ilgili gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayan Garanti Mortgage, proje dahilinde uygun faiz oranıyla kredi desteği veriyor. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Kentsel dönüşüm Türkiye’nin en önemli ihtiyaçlarından biri. Bu kapsamdaki projeler, ömrünü tamamlamış yapıları ekonomiye kazandırırken, daha geniş yeşil alanlar, sokaklar ve yaşam alanları sunan kentler yaratıyor. Bu özelliklere sahip kentsel dönüşüm projeleri, inşaat, yapı malzemeleri ve gayrimenkul sektörünü son derece olumlu etkilerken, ülke ekonomisine ve sosyal gelişime büyük katkı sağlıyor. Garanti Mortgage olarak, “Yıldızpark Modern”le, kentsel dönüşüm projelerine konut finansmanı desteği sağlamaya başlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da benzer projeleri desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.


Geri Dön