24 / 04 / 2024

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.



Çalıştaya, Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ve Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ile Bodrum'da yatırım yapmayı planlayan Rus işadamları katıldı."Bodrum'daki turist ve yatırımcıların sayısını nasıl iki katına çıkarabiliriz ve bundan kazanan kimler olacaktır" sorusuna cevap aranan çalıştaya katılanlar, fikir alışverişinde bulundu.



Ofis açılacak

Geçen yıl Türkiye'ye 36 milyon 800 bin turist geldiğini, bunun 4 milyon 479 binini Rusların oluşturduğunu dile getiren BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum'un Rusya'da iyi tanıtılamadığını belirtti. Bodrum'a 1 milyon 338 bin yabancı turist geldiğini, bunların sadece 61 bininin Rus olduğunu söyleyen Mahmut Serdar Kocadon, Mart ayında önemli bir adım atarak Bodrum Tanıtım Ofisi'ni Moskova'da açacaklarını dile getirdi. Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadan ise düzenlenen bu çalıştayın Bodrum'un turizm potansiyelini daha da yukarılara çıkaracağını dile getirdi. Konuşmaların ardından Bodrum Tanıtma Vakfı ve Spektr-Group arasında Bodrum'un Rusya'da tanıtılması kapsamında yapılacak olan faaliyetlerle ilgili işbirliği anlaşması imzalandı.


Yeni Asır


Geri Dön