19 / 04 / 2024

Motorine 18 kuruşluk zam!

Motorine 18 kuruşluk zam!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 18 kuruş zam yapılması bekleniyor. Fakat söz konusu zam ÖTV'den karşılanacak ve pompa fiyatına yansımayacak.



Motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 18 kuruş zam yapılacak. Ancak eşel mobil sistemi kapsamında bu zam ÖTV'den karşılanacak.

Motorine 18 kuruşluk zam!

Habertürk'te yer alan habere göre; bu sebeple yapılan zam, pompa fiyatına yansımayacak. Benzin fiyatında ise herhangi bir değişiklik beklenmediği aktarıldı. 

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim!

Akaryakıtta çifte indirim!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön