19 / 03 / 2024

Motorine yeni bir zam daha geliyor!

Motorine yeni bir zam daha geliyor!

Benzine gelen zammın ardından Pazartesi gecesi de motorine zam gelmesi bekleniyor. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son gelişmeler...



Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında süren dalgalanmalar ve dövizdeki değişikliklerle birlikte araç sahipleri benzin, motorin ve otogaz fiyatlarını takibe devam ediyor.

Dün benzine yapılan zammın ardından hafta başında da motorine de zam gelmesi bekleniyor. Akaryakıt sektörü kaynaklarının belirttiğine göre, 15 Ağustos 2022 Pazartesi gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 26 kuruş zam gelecek. 

Benzine dün gece yapılan  1 lira 10 kuruş zammın ardından üç gün önce 81 kuruş zam yapılan motorine bir zam daha geliyor. 

Petrol fiyatlarında son günlerde kaydedilen yükseliş, akaryakıt fiyatlarına da yansıyor ve yeni artışları gündeme getiriyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön