19 / 04 / 2024

Motorine yeni bir zam daha geliyor!

Motorine yeni bir zam daha geliyor!

Benzine gelen zammın ardından Pazartesi gecesi de motorine zam gelmesi bekleniyor. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son gelişmeler...



YENİ FİYATLAR NE OLACAK?

Pazartesi gelecek zamdan sonra motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 24,44 Türk Lirası'na, Ankara'da 24,55 Türk Lirası'na ve İzmir'de 24,57 Türk Lirası'na yükselecek.

Dün gece yapılan zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 21,15 Türk Lirası'na, Ankara'da 21,28 Türk Lirası'na, İzmir'de 21,27 Türk Lirası'na yükseldi.

LPG'de son durum ise şöyle; İstanbul'da otogaz litre fiyatı 11 lira 25  kuruş, Ankara'da otogaz litre fiyatı 11 lira 28 kuruş, İzmir'de ise 11 lira 12 kuruş.

Fiyatlar şehirler ve bölgeler arasında farklılık gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön