24 / 04 / 2024

Mudurnu'ya yeni köprü geliyor!

Mudurnu'ya yeni köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehır Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Çatalkopru Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 motre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.



Yeni köprü Eski  Ankara  Yolu olarak bilinen güzergâhta inşa edilen yeni köprü ile bölgede ulaşım güvenliğini daha da attıracaklarının altını çizen Başkan Toçoğlu "Çatalkopru Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 motre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu. 


120 Günlük Çalışma Başkan Zeki Toçoğlu, "Kısa süre önce bölgede gerçekleştirdiğimiz incelemeler neticesinde Mudurnu Çayı üzerindeki eski köprünün yerine daha modern bir köprü inşa edeceğimizi belirtmiştik. Güzergâhı kullanan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, proje ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Belgede 120 gün sürecek çalışmalarımız tüm hızıyla devam odiyor. 


Arterde ulaşım ise alternatif güzergâhlar kullanılarak sağlanıyor" ifadelerini kullandı. 

Alternatif Güzergâhlar Çökekler Girişi, Budaklar Kavşağı ve Hendek'ten golışlerln . 


D-100 Karayoluna yönlendirildiğini da kaydeden Başkan Toçoğlu, "Köprüde başlattığımız çalışma kapsamında yolu ulaşıma kapattık. Ulaşım Dairesi Başkanlığımız tarafından gerekli ı ; aret ve işaretçiler kullanılarak, Çökekler Girişi, Budaklar Kavşağı ve Hendek'ten gelişleri D-100 Karayolu'na yönlendiriyoruz. 


Hemşerılerimize projemize göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Önemli Bir Adım Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu açıklamalarının devamında şu İfadeleri kullandı; "Şehrimizin birçok bölgesinde kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerimiz de devam ediyor İnşallah yenilenen köprü projemizde de çalışmaların tamamlanmasının ardından bölge ulaşımında önemli bir adım atmış olacağız, Mudurnu Çayı üzerinde yeniden inşa edilen köprümüz bölgeye uzun yıllar hizmet sunmaya devam edecek." 


Akşam Haberleri


Geri Dön