28 / 03 / 2024

Muratpaşa'da pazar alanı sosyal tesis oldu!

Muratpaşa'da pazar alanı sosyal tesis oldu!

Muratpaşa Belediye Meclisi 'nde görüşülen Konuksever Mahallesindeki bir pazar alanının sosyal tesise dönüştürülmesine ilişkin madde, AK Parti grubunun ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi



Muratpaşa Belediye Meclisi'nde görüşülen Konuksever Mahallesindeki bir pazar alanının sosyal tesise dönüştürülmesine ilişkin madde, AK Parti grubunun ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi Muratpaşa Belediyesi Aralık ayı devam meclisi toplantısı dün Muratpaşa Belediyesi Toplantı salonunda yapıldı. 6 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste Konuksever Mahallesi'ndeki bir pazar alanının sosyal tesise dönüştürülmesine ilişkin madde, AK Parti grubunun ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. 


ERKEN OLURSA İYİ 


Konuksever Mahallesi'ndeki bir Pazar alanının sosyal tesise dönüştürülmesine ilişkin maddeyle ilgili bilgi veren İmar Komisyonu Başkanı Ahmet Öztiirk, ilgili maddenin geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde kabul edildiğini hatırlattı. İmar komisyonu raporuna katıldıklarını söyleyen Öztürk, "Az öne AK Parti grup sözcüsüyle şöyle bir konuşmanız geçti. Toptan iadeden bahsediliyor. Karara da toptan iade ile ilgili bir not düşmüşler. Yalnız şöyle bir karar var: tapusu olan ve yoldan ihdas edilerek gelen bir yer loptan gelmez. Gelse bile tapulu bir yer olduğu için herhangi bir sıkıntısı yoktur. Resmi planda bir çizim hatası var. Sınırlara uygun olarak düzeltilmesi kaydıyla onaylıyoruz. Bu karar ne kadar erken onaylanırsa o kadar iyi" dedi. 


HATALI PLAN 


Söz konusu maddeyle ilgili söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Cemal Öner, şöyle konuştu: "Sayın Ahmet Oztürk'ün söylediği gibi 1/5000'liklerinde bir hata olduğu tespit edilmişti. Sonra da DOB'dan gelen ve yoldan ihdas edilen bir yerin eşdeğer yer bırakılmadan çözümü mümkün olmadığına dair madde vardı. 

Bunun uygun olmadığını belirtmiştik. Daha net olması açısından bu konuyu bir sonraki toplantıya bırakalım." 


Antalya 


Geri Dön