26 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül, Şişli plazalarını yangın ihtimaline karşı gezdi!

Mustafa Sarıgül, Şişli plazalarını yangın ihtimaline karşı gezdi!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli bölgesindeki plazaları denetleyerek, olası bir yangın ihtimaline karşı plazaların güvenlik sistemlerinin yeterli olup olmadığını yerinde inceledi




17 Temmuz tarihinde Fulya’daki Polat Tower Residence’ta yaşanan yangın sonrası Şişli Belediye BaşkanıMustafa Sarıgül ve beraberindeki belediye ekibi, Şişli’deki plazaları gezerek, plazaların olası bir yangına karşı güvenlik sistemlerinin ne durumda olduğu konusunda bilgi aldı.


Şişli’de incelemelerde bulunan Mustafa Sarıgül, çıkan yangından belediye olarak ders almaları gerektiğini belirterek, "Gökdelenlerle ilgili benzer bir yangın durumunda neler yapılması gerektiği ile ilgili arkadaşlarımızla toplantılar yaptık. Belediye olarak bölgemizde bulunan plazalarda güvenlik sistemleri üzerine incelemeler yapıyoruz. Amacımız, geçtiğimiz hafta yaşanan durumun bir daha tekrarlanmaması için belediye olarak gerekli tüm önlemleri almak" dedi.


Denetlemeler esnasında Mustafa Sarıgül’e, belediyeye bağlı imar, planlama, çevre-koruma ve afet, zabıta birimlerinden sorumlu yetkililer de eşlik ederek detaylı bilgi verdiler.


Geri Dön