26 / 04 / 2024

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.



MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her nevi orman ürünlerini almak satmak. kapı, pencere, yatak ve yemek odaları, sandalye, dolap, raf vb. gibi her çeşit dayanıklı tüketim mallarını almak ve satmak üretimini yapmak. 2-Her çeşit inşaat malzemesinin alım satımını yapmak. Kendi ya da başkası namına özel inşaatlar yapmak. Yurt içi ve yurt dışında açılmış olan her türlü tadilat, tamirat ve inşaat ihalelerine girmek, almak, devretmek. 3-Her türlü araçla gerekli izinleri alarak yurt içinde ve yurt dışında nakliye ve hafriyat işlerini yapmak. 4-Benzin, motorin, LPG, full-oil gibi ana petrol ürünlerinin ticaretini yapmak. Satış istasyonları kurmak. 5-Her türlü temizlik malzemesinin alım satımını yapmak. Yurt içi ve yirt dışında açılmış olan temizlik ihalelerine katılmak, almak, yapmak veya devretmek. Yurt içi ve yurt dışında bu konuyla ilgili şirket yukarda gösterilen işlerden başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlerede girişilmek istendiginde ortaklar kurulunca bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleride yapabilecektir.



Geri Dön