26 / 04 / 2024

MyVia'dan İzmir'e 160 milyon TL'lik yatırım!

MyVia'dan İzmir'e 160 milyon TL'lik yatırım!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 'Benim Yaşamım' anlamına gelen MyVia'nın şehir merkezindeki yoğunluğa alternatif olan ve doğayla bütünleşen projelerle öne çıktığım söyledi.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 'Benim Yaşamım' anlamına gelen MyVia'nın şehir merkezindeki yoğunluğa alternatif olan ve doğayla bütünleşen projelerle öne çıktığım söyledi. Bugüne dek farklı beğenilere seslenen konseptler geliştirdiklerini ve sektörde sürekli takip edilen bir marka olduklarını belirten Kalı, "Buea'da MyVia Yıldız, Evka 3'te Myvia Teırace ve Gaziemir'de MyVia Countıy ile toplam 160 milyon liralık yatırıma imza attık" diye konuştu. 


Orman manzarası Projelerinin ortak özelliğinin şehrin yüksek kesimlerinde ve ormanlık alanda yer alması olduğunu dile getiren Op. Dr. Kalı, kent merkezindeki bina yoğunluğuyla beraber İzmir'in sıcağı ve neminin yaşamı olumsuz etkilediğini söyledi. Kah, bunun önüne geçmek için insanların artık şehir merkezinden uzak alanlara Yöneldiklerini belirtti. Bornova Evka 3'deki MyVia Terrace projesinde toplam 26 adet melez konutun bulunduğunu ve evlerin hem villa hem de apartman özelliği taşıdığını dile getiren Kah, yatırım miktarının 10 milyon TL olduğunu dile getirdi.

 

Bahçe ve teras Kalı, "Evler, hem villa hem de apartman özelliği taşıyor. Ama her ikisinin de sunduğu konfora sahip. Örneğin ailenizle bahçenizde kahvaltınızı yaparken, hemen önünüzdeki havuzda serinleyebilirsiniz. Bu projemizde devamlı temizlik ve güvenlik gibi avantajlar sağlıyoruz. Sizin evinizin bahçesi, alttaki diğer konutun çatısı oluyor. 


Tıpkı villadaymış gibi ayağınızı toprağa basıp bahçenizde kahvaltı yaparken, apartman dairesindeymiş gibi her türlü hizmeti de alabiliyorsunuz" dedi. Bir diğer doğa projesinin de Gaziemir'deki MyVia Countıy olduğunu beliıten Kah, "Ormanın hemen yarımdaki Couııtıy'de otelle birlikte 300'e yakın bağımsız birim yer alıyor. Toplam 20 bin metrekarelik alanda inşaat yapılacak ve 26 bin metrekarelik bir yeşil alan bulunuyor. Couııtıy de 1 + l'den 4+l'e kadar çeşitli konutlar bulunacak" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön