18 / 04 / 2024

Nata Holding Sultangazi projesini 3 yılda tamamlayacak!

Nata Holding Sultangazi projesini 3 yılda tamamlayacak!

SULTANGAZİ'de konut, AVM ve işyerinden oluşan karma projenin inşaatına başlayan Nata Holding, 3 yıl içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. Proje toplam 250 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek..



SULTANGAZİ'de konut, AVM ve işyerinden oluşan karma projenin inşaatına başlayan Nata Holding, 3 yıl içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. 74 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek projenin 250 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. 


Dünyanın 116'ncı en büyük inşaat firması olan Nata Holding'in Başkanı Namık Tanık; "Türkiye'nin Başkenti  Ankara  olsa da, iş dünyasının da Başkenti'nin İstanbul olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle İstanbul'a yakışacak nitelikte bir proje yapmak için kolları sıvadık. İstanbul'da hayata geçireceğimiz projemiz ile 450 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 


ANKARA'DA YATIRIMA DEVAM

2020 yılına kadar 4 bin konut yapmayı hedeflediklerini söyleyen Tanık, "İstanbul, Ankara ve Adana'da yatırımlarımız olacak. Konut ve AVM yapmayı planlıyoruz. Bununla ilgili tüm fizibilite çalışmalarım tamamladık" dedi. Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü inşa ettiklerini ifade eden Tanık, bu ülkede yatırımların süreceğini belirtti. 


Sözcü


Geri Dön