26 / 04 / 2024

Natura Yaşamkent konum bilgisi!

Natura Yaşamkent konum bilgisi!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Natura Yaşamkent

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Fırat Life Style  tarafından Çankaya'da hayata geçirilen Natura Yaşamkent'te satış süreci başladı. Projede,  4+1, 5+1 dubleks ve 7+1 bahçe dubleks daireler yer alıyor. Projede her blokta bir yük, 2 yolcu asansörü yer alıyor.

Natura Yaşamkent nerede? 

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Natura Yaşamkent  nerede sorusunun yanıtından önce projeyle ilgili bazı bilgiler verelim.

Proje dahilinde 4+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. Geri kalan dairelerin fiyatları ise sitedeki konumuna göre değişiyor.

Natura Yaşamkent konum bilgisi!

Peşinatsız satışa sunulan Natura Yaşamkent'te yüzde 10 indirim bulunuyor. Bunun yanında daire ödemelerinin yüzde 80'i Halkbank konut kredisi ile yapılıyor. Kalan yüzde 20'si ise firma bünyesine uygun olarak anahtar teslimlerine kadar taksitlendiriliyor. Projede anahtar teslim tarihi Aralık 2021.

Natura Yaşamkent'in sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, fitness salonu, buhar odası, sauna, dinlenme alanı, çocuk oyun alanları, açık spor sahası, kapalı otopark ve açık misafir otoparkı yer alıyor.

Natura Yaşamkent nerede? 

Natura Yaşamkent konum bilgisi!

Çankaya Çevreyolu yanı başında konumlanan Natura Yaşamkent, firmanın diğer projesi olan Relax konutlarına da yakın mesafede yer alıyor.

http://landing.naturayasamkent.com/

Ön talep toplayan konut projeleri!

 


projeye sor



Geri Dön