26 / 04 / 2024

Necip Nasır: İzmir'in marka kent olması için çalışacağım!

Necip Nasır: İzmir'in marka kent olması için çalışacağım!

AK Parti İzmir l'inci Bölge 6. sıra Milletvekili Adayı ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, gerek iş yaşamı gerekse görev aldığı önemli sivil toplum kuruluşlarından edindiği birikimlerle İzmir ve Ankara arasında köprü olacağını söyledi.



Uzun yıllardan bu yana inşaat ve sağlık alanındaki yatırımlarıyla  İzmir  ve Ege bölgesi için var gücüyle çalışarak ekonomik değer ve istihdam yarattığını belirten Necip Nasır, bir İzmir sevdalısı olarak kentin ileriye gitmesi için siyasette de hizmet bayrağım yukarıya taşıyacağına dikkat çekti. 


'Daha güzel yarınları oluşturacağız' 


İş yaşamı, Ticaret Odası, Kızılay ve Müteahhitler Federasyonu Başkanlığı görevleriyle İzmir'i karış karış gezdiğini ve kentin tüm sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Nasır, akılcı çözümler ve ekonomiye can katacak yeni projelerle İzmir için çalışacağını söyledi. İzmir'de özellikle alt ve üstyapının iyileştirilmesine yönelik yapılması gereken çok iş bulunduğunu kaydeden Necip Nasır, "AK Parti İzmir Millet vekili olarak İzmir'in süregelen birçok probleminin çözümü için mecliste çalışacağım. 

İzmir'in sesini Ankara'da duyuracağım. 

Hükümetimizle ortak projeler geliştirmek için ön ayak olacağım. Kendi bilgi ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki; hep birlikte çalışırsak başaramayacağımız hiçbir iş yok. İnşallah daha güzel yarınları birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

 

İzmir'in marka kent olmaması için hiçbir sebep bulunmadığını da vurgulayan Necip Nasır, turizm, sağlık, kentsel dönüşüm, istihdam ve eğitim gibi pekçok alanda yaşama geçirilecek yeni proje ve somut uygulamalarla İzmir'i günden güne daha iyi bir noktaya taşıma sözü verdi. 


Star Ege


Geri Dön