27 / 04 / 2024

Nef Arsa Assos'ta sınırlı sayıda arsa satışta!

Nef Arsa Assos'ta sınırlı sayıda arsa satışta!

Nef Arsa Assos'ta yeni parseller satışa sunuldu. İlk etabı çok hızla tükenen Nef Arsa Assos, doğal ve bol oksijen içinde bir yaşam vadediyor. İşte ayrıntılar...



Nef Arsa Assos'ta butik bir SPA oteli, modüler amfi tiyatro, açık hava kütüphanesi gibi alanlar yer alıyor.Nef Arsa Assos ile sahiplerine, evlerinin dışında kalan kendi arsa alanında ürün ekme fırsatı da sunuluyor.

Altyapısı Nef tarafından hazırlanacak olan arsalarda yapılacak evlerin, projede bütünlüğü bozmaması amacıyla, mimari konsepti için destek de sağlanacak. Proje, denize 4 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Nef Arsa Assos ta sınırlı sayıda arsa satışta!

Özgün, çevresine saygılı ve uyumlu mimarisiyle göz dolduran Nef Arsa Assos projesinde, çevredeki tarlalardan taze taze gelen meyve, sebze, yumurta, süt gibi doğal ürünleri direkt üreticiden alma imkanı sunuluyor. 

Nef Arsa Assos fiyat listesi Şubat 2023

Nef Arsa Assos kapsamında metrekare fiyatları peşin ödemelerde 4 bin 80 Türk Lirası, vadeli ödemelerde ise 5 bin 100 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Nef Arsa Assos'ta arsa sahibi olmak isteyenler için yüzde 3'lük bir kampanya fırsatı da sunuluyor. 

Nef, markalı arsa kapsamında yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Nef arsa projeleri, Sakarya, Assos, Beynam, California, Çanakkale, Ayvacık, Eskişehir, Balıkesir, Lüleburgaz, Ilgaz ve City82 olarak açıklandı. 

Nef Arsa Assos ta sınırlı sayıda arsa satışta!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, markalı arsa projeleri ile ilgili bir açıklamasında Nef Arsa şirketiyle yatırımcıyı markalı arsalarla buluşturduklarına dikkat çekerek, "Şehirden uzakta, doğanın içinde, aynı zamanda çiftlik ve bahçe opsiyonu olarak da kullanılacak arsa talebi sürekli artıyor. İstanbul'a ve İstanbul gibi büyük şehirlere yakın ya da mega projelere ev sahipliği yapan, yanından yöresinden büyük projeler, rotalar geçen şehirlerde yatırım kazancı daha da yüksek olabiliyor" ifadelerini kullanmıştı. 

Web: http://www.nef.com.tr/

Tel: 444 9 633 

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Pierreloti Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta! Haliç manzaralı 24 yeni konut! 

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!


Geri Dön