19 / 04 / 2024

NEF, MIPIM Fuarı’nın kapanışına da damgasını vurdu!

NEF, MIPIM Fuarı’nın kapanışına da damgasını vurdu!

Cannes’da gerçekleştirilen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nın açılış gecesine sponsor olan Türk gayrimenkul markası NEF, MIPIM’ın geleneksel kapanış basın toplantısında 20 bin 500 katılımcıyı temsilen dünya basınının karşısına çıktı





Cannes’da gerçekleştirilen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nın açılış gecesine sponsor olan Türk gayrimenkul markası NEF, MIPIM’ın geleneksel kapanış basın toplantısında 20 bin 500 katılımcıyı temsilen dünya basınının karşısına çıktı. NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur fuarın kapanışında gerçekleştirilen basın toplantısına konuşmacı olarak davet edilen ilk ve tek Türk oldu.  NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’un katıldığı basın toplantısında MIPIM Direktörü Türkiye’ye müjdeli haberi verdi: Türkiye gelecek yılın da onur ülkesi…


Türkiye’nin bu yıl onur ülkesi ilan edildiği ve Cannes’da düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nın son gününe NEF damgasını vurdu. 12 -15 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşen ve 20 bin 500 kişinin katıldığı fuarın ilk günü açılış gecesine sponsor olan NEF, fuarın kapanışında gerçekleşen basın toplantısına konuşmacı olarak davet edilen Türk firması oldu. 


Avrupa’dan 100 basın mensubuna seslendi

MIPIM Direktörü Filippo Rean, DTZ EMEA Bölge Başkanı John Forrester ve Carlorattiassociati Fonu Kurucusu Carlo Ratti ile birlikte kapanışı yapan NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’un konuşmasını Avrupa’dan yüzden fazla basın mensubu takip etti.


NEF Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, konuşmasında Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaşırken,  MIPIM 2013 hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Erden Timur özellikle MIPIM'in uluslararası arenada daha etkin bir rol almak adına çok önemli bir organizasyon olduğundan bahsetti. NEF’in uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlar attığını anlatan Erden Timur, MIPIM çerçevesinde de uluslararası yatırımcı ve mimarlarla bilgi alışverişinde bulunulduğundan bahsetti.


Türkiye Gelecek Sene de Onur Ülkesi

Basın toplantısı sonrası değerlendirmede bulunan Erden Timur, kendisinden sonra söz alan DTZ EEMA Bölge Başkanı Forrester’ın, Türkiye’nin sadece bölgede değil dünyada parlayan bir yıldız olduğuna dikkat çektiğini, MIPIM Direktörü Rean’in de Türkiye’ye müjdeli haberi verdiğini söyledi. Timur, “Rean,  NEF gibi güçlü Türk firmalarının fuardaki etkinlik ve tanıtımlarından dolayı mutlu olduklarını dile getirirken, Türkiye’nin bu yılki başarılı performansı nedeniyle gelecek sene de Rusya ve Brezilya ile beraber onur ülkesi olacağını açıkladı” dedi.



Geri Dön