29 / 03 / 2024

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, Kopernik Gayrimenkul adında şirket kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı...



Yemeksepeti'nin CEO’su Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı. Kopernik Gayrimenkul adında 10 Ağustos'ta şirket kuran Nevzat Aydın, Türkiye’ye güvendiğini ve yatırım yapmaya devam ettiğini söyledi. 

30’un üzerinde yatırım

Vatan'dan Meltem Kara'nın haberine göre; Aydın, gayrimenkul sektöründe olmadığını, bundan sonra bu alanda da yatırım yapacağını söyledi. Aydın, "İyi fiyata, fırsat gördüğüm lokasyonlarda gayrimenkul yatırımı yapıyorum. Şu anda şirket çok yeni. Bu yatırımların nasıl değerlendirileceğine daha sonra karar vereceğiz" dedi. 30’un üzerinde yatırımı olduğunu belirten Aydın, bunları tek bir çatı altında toplamak için bu şirketi kurduğunu da sözlerine ekledi. 

50 bin lira sermaye ile kurulan gayrimenkul şirketinin iş konusu olarak İstanbul Ticaret Odası kayıtlarında şu bilgiler yer alıyor: "Siteler, plazalar, depolar, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi ve bununla sınırlı olmamakla birlikte her türlü emlak ve her türlü gayrimenkul alım satımı, kiralama, kiraya verme; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ile imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, bu taşınmazlar üzerinde inşaat projeleri yapımı ve geliştirilmesi ve bu projelerin satışını gerçekleştirmek."

Nevzat Aydın, Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satmıştı. 


Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 


Geri Dön