20 / 04 / 2024

Nevzat Aydın kimdir?

Nevzat Aydın kimdir?

Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın gayrimenkul sektörüne girdi. Aydın, Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye ise kurdu...



8 Mart 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Nevzat Aydın, lise mezuniyetinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde okumaya başladı. Aydın, eğitimini tamamladıktan sonra San Francisco Üniversitesi’nde MBA programına devam etti.

Yemeksepeti'ni kuran Aydın, sahibi olduğu siteyi Almanya Berlin'de bulunan dünyanın en büyük sipariş platformu olan Delivery Hero şirketine 589 milyon dolara sattı. Buradaki görevine CEO olarak hala devam ediyor.

Nevzat Aydın gayrimenkul sektörüne adım attı. Yeni bir gayrimenkul şirketi kuran Aydın, Türkiye’ye güvendiğini ve yatırım yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Aydın, Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi'ni 10 Ağustos 2018 Cuma günü Şişli'de 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a)Siteler, plazalar, depolar, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi ve bununla sınırlı olmamakla birlikte her türlü emlak ve her türlü gayrimenkul alım satımı, kiralama, kiraya verme; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Bu taşınmazlar üzerinde inşaat projeleri yapımı ve geliştirilmesi ve bu projelerin satışını gerçekleştirmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!
 

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!
 


Geri Dön