26 / 04 / 2024

Next Level daire fiyatları!

Next Level daire fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Ankara'nın Söğütözü bölgesinde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Next Level projesinde satış süreci devam ediyor. Next Level daire fiyatları minimum 761 bin liradan başlayarak yükseliyor...




Next Level projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde dairelerden oluşacak şekilde hayata geçirildi.  Next Level projesi Pasifik İnşaat'ın girişimi ile Ankara'nın Söğütözü ilçesinde yükseliyor.


Toplam inşaat alanı 19 bin 590 metrekareye ulaşan Next Level daire fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 liradan başlıyor. Satışların devam ettiği  Next Level daire fiyatları ayrıntılı olarak şöyle: 


Next Level daire fiyatları doğrultusunda 761 bin liradan başlayarak maksimum 1 milyon 882 bin liraya kadar yükselen fiyatlarla daireler alıcılarına sunuluyor.


Next Level daire fiyatları!


Açık adresi Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü /  Ankara  olarak verilen  Next Level  satış ofisi telefonu ise:  0312 284 47 47. Satış ofisi telefonundan Next Level daire fiyatları 'na ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz. 


Konut almak isteyenlere Next Level ödeme planı 'na göre banka kredisi ile ödeme seçeneği sunuluyor: Buna göre yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan miktar için banka  kredisi ile taksitlendirme uygulanıyor. Projede  bunun dışında aynı zamanda daireler için 18 aya kadar 0 faizle vadelendirme olanağı da mevcut. 


Next Level ne zaman teslim? sorusunun yanıtı 2013 yılının Eylül ayı olarak açıklandı.


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön