25 / 04 / 2024

Next Level yarın açılıyor!

Next Level yarın açılıyor!

Konumu ve mimari özellikleriyle Ankara’nın referans projesi kabul edilen Next Level, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankaralılarla buluşacak. Proje 500 milyon liralık yatırım bedeli ile yükseliyor...




Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanımlı projesi Next Level yarın (24 Ekim 2013) açılıyor. Konumu ve mimari özellikleriyle Ankara’nın referans projesi kabul edilen Next Level, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankaralılarla buluşacak. 

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, inşaat sektörüne Türkiye gayrimenkul piyasasına değer katmak hedefiyle girdiklerini hatırlatarak, Next Level’la inşaat sektörüne olan inançlarını net olarak ortaya koyduklarını söyledi. Next Level’ın toplam 19 bin 590 metrekarelik arsa alanı, 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğunu belirten Fatih Erdoğan, projenin toplam yatırım tutarının 500 milyon TL olduğunu hatırlattı.  Next Level’ın Ankara’nın en değerli noktasında, şehrin en hızlı gelişen aksları Eskişehir ve Konya Yolları’nın kesişim noktasında bulunduğunun altını çizen Fatih Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Next Level, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi nitelikli konseptiyle, Ankara’nın ilk karma kullanımlı projesi olarak Ankara’yı dünyada şehir yaşamının ulaştığı son trend ile tanıştırdı. Türkiye’de de İstanbul’dan sonra, iş, yaşam, alışveriş ve eğlencenin bir arada olduğu yaşam tarzını insanların hizmetine sunan ikinci şehir Next Level’la birlikte  Ankara  oldu.”

“Mimarisiyle fark yaratacak”

Next Level’ın Ankara’da pek çok ilke imza atmasının yanı sıra mimari anlamda da farklı ve çok özel tasarlanmış bir proje olduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, ofis binasının ayna efekti yaratan benzersiz cephe tasarımı, rezidans binasının mücevher gibi işlenmiş cam cephesi ve terasları, Next Level AVM’nin sıra dışı özellikleri ve 7 bin 500 metrekarelik özel peyzajıyla farklılık gösterdiğini söyledi. 

Next Level Ofis’in yüzde 80’lik bölümünün satışının tamamlandığını ifade eden Fatih Erdoğan, ofis teslimatlarının da başladığını vurguladı. Fatih Erdoğan,  Ankaralıları rezidans kavramıyla tanıştıran Next Level Rezidans’ın ise yüzde 50’sinin satıldığını anlattı. 


Next Level AVM’de de kiralamaların tamamlandığını ifade eden Fatih Erdoğan, “Next Level AVM’de mağaza karmasını oluştururken, Ankara’nın ihtiyacı olan ‘ulaşılabilir lüks’ kavramına dikkat ettik. Dünyanın ve Türkiye’nin en özel markalarını Next Level çatısında buluşturduk. Açık alan konsepti, farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranlarıyla Podyum Katı’mız Ankara’da önemli bir fark yaratacak. Türkiye’de tek olan AVM içinde müstakil bina şeklinde inşa edilen sinema binamız da tasarımı ile fark yaratacak” diye konuştu.  


 “İş dünyası ve sosyal yaşam tek merkezde toplanıyor”

Next Level’ın Mimarı Brigitte Weber, iş dünyası ve sosyal yaşamın tek bir merkezde toplandığı Next Level’ı modern yaşam tarzını benimseyen kişilerin yeni yaşam alanı olarak tasarladıklarını söyledi. Next Level’ın konumunun dinamizminden esinlenen bir mimariye sahip olduğunu ifade eden Weber, bölgedeki gelişimin ve aktif yaşamın binaların genel formuna ve dış cephesine ayna gibi yansıdığını vurguladı. Weber, Next Level’ın eşzamanlı olarak kültür, eğlence ve sosyalleşme imkânı sunan kentsel bir alan olduğunu belirtti.


Next Level Ofis, Rezidans ve AVM’nin kiralama ve yönetimini üstlenen AVM MFI Partners’ın Yönetim Kurulu Üyesi Dora Şahintürk, Ankara’ya fark yaratan yönetim anlayışı getireceklerini iletti. Next Level AVM’de kiralamaların tamamlandığını ifade eden Dora Şahintürk, Next Level AVM’nin mağaza karmasının tüm ihtiyaçlara cevap verebilen ulusal ve uluslararası markalardan oluştuğunu ve Ankara’ya ilk kez giren 20’yi aşkın markaya ev sahipliği yapacağını söyledi. Mağaza karmasında ulaşılabilir lüks kavramına önem verdiklerini ifade eden Şahintürk, “Next Level, Ankara’da mevcut alışveriş merkezlerinden farklılaşan bir karmayla ziyaretçilerini ağırlayacak. Ankara’da ilk kez açılacak mağazalar Next Level’da ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunarken, açık hava konsepti, tabanı şeffaf süs havuzları ve farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranlar ile sinema binamızın bulunduğu Podyum Kat Next Level’ı Ankara’nın buluşma adresi yapacak” diye konuştu. 



Geri Dön