19 / 04 / 2024

Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye’de 0.59 faiz fırsatı!

Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye’de 0.59 faiz fırsatı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Merkez Bankası'nın politika faiz oranını bu ay 75 baz puan düşürmesiyle Tahincioğlu gayrimenkul şirketi konut faiz oranlarını 0.59’a düşürdüğünü belirtti…



Gayrimenkul şirketi Tahincioğlu Merkez Bankasının faiz oranlarını düşürmesiyle birlikte yeni projelerinde ki konut satışında yüzde 0.59 vade farklı ile ödeme planı sunmaya başladıklarını duyurdu.

Tahincioğlu gayrimenkul şirketi yeni kampanyasında, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde vade farkını yüzde 0.59’a düşürdürdü.  Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu hazırladıkları yeni kampanya hakkında; “Gayrimenkul sektöründe pozitif rüzgarlar esmeye başladı. Merkez Bankası'nın politika faiz oranını bu ay 75 baz puan düşürmesiyle birlikte biz de yıla hızlı bir başlangıç yaptık. Sektörde bir ilke daha imza attık ve faiz oranını 0.59’a düşürdük. Projelerimizden ev sahibi olmak isteyenler için şartları daha da iyileştirdik" dedi.

Gayrimenkul sektöründe çalışmalarda bulunan Tahincioğlu yeni hazırladığı Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde 120 aya 0.59 vade farkı ile ödeme planı oluşturdu. Tahincioğlu şirket yeni kampanyasından yararlanan vatandaşlara daire satış fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uyguluyor.

Emlak Konut ile birlikte hayata geçirdikleri Nidapark Küçükyalı projesinde inşaata devam ettiklerini dile getiren Tahincioğlu,"Haziran 2020’den itibaren teslimlerine başlamayı planlıyoruz. Proje içerisinde yer alan konutların ve ofislerin yanı sıra loft daireler ve teraslı dubleks konutlar da yer alacak. Nidapark İstinye projemizi ise Panorama, Vadi ve Koru olmak üzere de 3 faza ayırdık" dedi.

Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye’de 0.59 faiz fırsatı!

Denize karşı konumlandırılmış LEED sertifikası adayı Nidapark Küçükyalı projesi, sahip olduğu Adalar manzarasıyla Anadolu Yakası’nın eşsiz yaşam alanlarından Küçükyalı’da yer alıyor. Sedef, Kınalı, Burgaz ve Heybeli etapları, 1+1’den 4+1’e kadar değişen metrekare alanları, 350 metre uzunluğunda alışveriş caddesi, dekoratif havuzlar, açık yüzme havuzları ve koşu yolları Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle gerçekleştirilen projenin değerini artırıyor. 

Nidapark İstinye ise, İstanbul’un en eski ve görkemli semtlerinden İstinye’de yer alıyor.  73 bin metrekare üzerine kurulu 55 bloğu, 538 apart ünitesi, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonları, yaklaşık 47.500 metrekare  genişliğiyle bölgenin havasını değiştiren parkı ve otopark bölümleriyle yaşam kalitenizi en yükseğe çıkarmaya hazırlanıyor.
Projede yer alan; Panorama, Vadi ve Koru etapları kendi sosyal tesisiyle ayrıcalıklı bir konuma sahip.
Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor.
Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye uzanan seçenekleriyle her ihtiyaca rahatlıkla cevap verebilecek özelliklere sahip.

Web: https://www.tahincioglu.com
Tel: 444 4 846

Gayrimenkulde pozitif rüzgarlar esmeye başladı!


 


Geri Dön