26 / 04 / 2024

Nike Ağrı'ya fabrika kuracak!

Nike Ağrı'ya fabrika kuracak!

Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi..



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı mitinginde halka hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını belirtti. 

Erdoğan, "Ağrı’ya daha büyük hizmetler getireceğiz, Ağrı’yı ülkemizin en büyük et üssü yapacağız. Tekstilde Ağrı’yı bölgenin en önemli üretim merkezi haline getireceğiz. Tekstilcilerimizi Ağrı gibi yoğun istihdama ihtiyaç duyduğumuz bölgelerde desteklemeye devam edeceğiz. Şimdi buraya uluslararası bir marka Nike gelerek buraya fabrikasını kuracak 5 bin istihdam sağlanacak" dedi. 

Erdoğan şunları söyledi;

"Sağlıkta toplam yatak kapasitesi bin 45 olan 12 hastaneyle birlikte 52 sağlık tesisini kazandırdık Bay Kemal anlamaz SSK’yı iflas ettirdi. 4243 konut projesini  TOKİ  olarak hayata geçirdik. Atık su artıma tesislerini Ağrı’ya kazandıracağız. İmar barışıyla 18 bin Ağrılı kardeşimizin mülkiyet sıkıntısını çözdük. Yol su medeniyettir, bundan ne CHP anlar ne HDP anlar bunlar sadece çukur açar.

Ağrı Havalimanı’na yıllık 2 buçuk milyon yolcu kapasiteli terminal binası yaptık. Havalimanımızın yolcu trafiği 326 bini geçti. Ağrı’nın hasretle beklediği Yazıcı Barajı’nı az önce izlediniz değil mi onu da hizmete aldık"


Geri Dön