26 / 04 / 2024

Nisan ayı personel alım ilanları yayınlandı! İŞKUR üzerinden 95 bin 984 personel alınacak!

Nisan ayı personel alım ilanları yayınlandı! İŞKUR üzerinden 95 bin 984 personel alınacak!

İşsizlik oranlarının günden günde arttığı bu dönemde İŞKUR'un güncel iş ilanları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Yayınlanan yeni ilanlar kapsamında en az ilkokul mezunu 95 bin 984 personel alınacağı açıklandı...



İş arayışında olan tüm vatandaşlar İŞKUR'un güncel ilanlarını takip ediyorlar. İŞKUR tarafından Nisan ayı personel alım ilanlarına göre 95 bin 984 personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlanların bazılarında KPSS şartı bulunurken bazı ilanlarda KPSS şartı aranmıyor.

Personel alımlarının başvuru süresi yayınlanan ilana göre değişkenlik gösteriyor. Bazı ilanlarda alınacak olan maaş 5 bin TL olurken bazı ilanlarda asgari ücret ile çalıştırılmak üzere personel alımı yapıyor. 

İŞKUR güncel iş ilanlarını resmi web sayfası üzerinden yayımlamaya devam ediyor. Adayların genel şartlara haiz olması gerekirken ilanlara göre belirlenen özel şartları da taşıyor olmaları gerekiyor.

Nisan ayı personel alım ilanları yayınlandı! İŞKUR üzerinden 95 bin 984 personel alınacak!

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; bazı ilanlar en az KPSS 50 – 60 puan şartı ararken, bazı kurumlar sadece istenilen bölümden mezun olma şartını yeterli buluyor. Peki, adaylarda aranan genel şartlar nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön