19 / 04 / 2024

Nissan Qashqai'nin fiyatları güncellendi! 108 bin 700 TL'lik çılgınlık! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Qashqai'nin fiyatları güncellendi! 108 bin 700 TL'lik çılgınlık! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan denildiği zaman akıllarda ilk beliren araba modellerinden biri olan Nissan Qashqai'nin fiyatları güncellendi! Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...



Türkiye yollarında en çok  tercih edilen araçlardan birisi olan Nissan’ın SUV modeli Qashqai'nin fiyatları güncellendi! Nissan 108 bin 700 liralık bir çılgınlık yaptı! Nissan Qashqai ilk kez bu fiyatları gördü!  Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! 

Nissan, ferah iç tasarımı ile ilgi dikkat çekiyor. 3. jenerasyon Qashqai ile de SUV sevenlerin kalbini kazanıyor! Türkiye'de en çok kullanılan SUV'lardan biri olarak nam salan Nissan Qashqai, geniş bagaj hacmine, masaj fonksiyonlu birinci sınıf Nappa deri koltuklara ve iç mekana sahip. 

Nissan Qashqai'de 0.49 faiz fırsatı! İşte Nissan Qashqai 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Qashqai, tamamıyla elektronik 12.3 inç dijital gösterge paneline, akıllı çarpışma önleme sistemine, takip mesafesi-hızlanma ile yavaşlama kontrolüne, ön sezili akıllı çarpışma uyarı sistemine, akıllı şerit takip asistanı ve akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemine sahip.

2007'de Nissan Qashqai, hatchback kompaktlığı ve SUV'un pratik yanlarını birleştirerek crossover sınıfının öncüsü oldu. Masaj fonksiyonlu birinci sınıf Nappa deri koltukları ile konfor sunan Nissan Qashqai, yeni hafif hibrit (mild hybrid) motoru, sürüş sırasında verimliliği artırıyor ve CO2 emisyonlarını azaltıyor. 

Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön