19 / 04 / 2024

Nivo İstanbul'a 3 ödül birden!

Nivo İstanbul'a 3 ödül birden!

Gayrimenkul sektöründeki 25 senelik deneyimiyle Türkiye’ye değer katan projelere imza atan Cathay Group’un Nivo İstanbul projesi, European Property Awards tarafından 3 kategoride ödüle layık görüldü.



 

1993'ten bugüne dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin başarılarını ve sektöre pozitif katkılarının kamuoyuna tanıtılmasını amaçlayan ve bu yıl 27’ncisi yapılan International Property Awards 2018’in Avrupa ayağı olan European Property Awards bu sene de gayrimenkul sektörünün devlerinin projelerine ev sahipliği yaptı. Gayrimenkul sektöründeki 25 senelik deneyimiyle Türkiye’ye değer katan projelere imza atan Cathay Group’un Basın Ekspres’te yer alan projesi Nivo İstanbul, European Property Awards’ta “Türkiye’nin en iyi karma projesi”, “Türkiye’nin en iyi ofisi projesi” ve “Türkiye’nin en iyi konut projesi” kategorilerinde 3 ayrı ödül aldı. Nivo, İstanbul’un yeni ikonu olma özelliği taşıyan yapıları ve eşsiz sosyal donatılarıyla rakiplerinden ayrışarak 3 ödüllü tek proje olmaya da hak kazandı. 


Türkiye ekonomisine değer katıyor

Hayata geçirdikleri Nivo projeleriyle İstanbul’a değer katmanın yanı sıra ülke ekonomisine de kaynak yarattıklarını söyleyen Yılmaz, “Sektörde 25 yılı aşan tecrübemizin yansıması olarak yapımına başladığımız Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerimiz sunduğu sosyal donatıları ve bulunduğu bölgeye kattığı değer ile sektörde ayrışıyor. Yaptığımız yatırımların böyle uluslararası platformlardan ödüllerle dönmesi bizim için de motivasyon kaynağı oluyor” diye konuştu.


Nivo İstanbul; Basın Ekspres’in en gözde yerinde

Nivo İstanbul projesiyle ilgili bilgi veren Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım, “Nivo İstanbul projemiz, değeri her yıl yükselen Basın Ekspres Yolu’nda,  42 bin metrekarelik alanda yükselirken toplam yatırım bütçesi 200 milyon dolar. LEED Gold Sertifikası adayı Nivo İstanbul’da, 6 blok 1400 bağımsız ünite yer alıyor. Toplam inşaat alanı 200 bin metre kareyi buluyor. 1 bloğunun 10 katında Nivo İstanbul Citadines, 'serviced apartments' hizmeti vermeye hazırlanıyor.  3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olan projenin semte açık, trafik ve yaya giriş çıkışına açık alışveriş caddesi bulunuyor. Nivo İstanbul, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında bulunuyor. Projenin hemen yanına Fatih metro istasyonu geliyor.  Proje, kongre merkezleri ve fuar alanlarının yanı sıra Starcity, Mall of İstanbul, Metroport gibi alışveriş merkezlerine, bölgedeki pek çok beş yıldızlı otele, Atatürk Havalimanı ve yapım çalışmaları devam eden 3’üncü Havalimanı'na çok yakın olması gibi avantajlara da sahip durumda” diye konuştu.


Geri Dön