19 / 04 / 2024

Novatrium Babacan'da 4 bin TL indirimle!

 Novatrium Babacan'da 4 bin TL indirimle!

24 ay sonra yaşamın başlayacağı Novatrium projesinden ev sahibi olmak isteyenlere özel ise ekstra 2, 3 ve 4 bin TL indirim fırsatı başladı...



Hemen taşınmak isteyenler için daire yapılarına göre Crown Tower’da %15 indirimli fiyat üzerinden ekstra 2 ve 3 bin TL, 24 ay sonra yaşamın başlayacağı Novatrium projesinden ev sahibi olmak isteyenlere özel ise ekstra 2, 3 ve 4 bin TL indirim fırsatı başladı... Öğrenci belgesi ile başvuran herkes ekstra indirim fırsatından faydalanabilecek.

 


Babacan Yapı, yeni öğretim dönemi öncesinde kendi evinde oturmak isteyen öğrencilerin ailelerini rahatlatacak bir kampanyaya daha imza atıyor. Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Babacan: “Ramazan Ayı kampanyası,  bayram kampanyası ve bayram ertesini de kapsayan dönemde projelerimizde ayrı ayrı %15’lere varan indirimler gerçekleştirdik. Yeni eğitim sezonunun başlaması ile de üniversite öğrencilerinin ailelerinin telaşına yardımcı olmak istedik ve ekstra indirimler yaptık, dedi. 


Crown Tower’da ekstra 2 ya da 3 bin TL indirimlerle teslimler başladı.


Teslimatların geçen hafta başladığı Crown Tower projesinde,  stüdyo dairelerde 84 bin TL’den başlayan fiyatlarla %15’e varan indirimler yaptıklarının altını çizen Babacan sözlerini şöyle sürdürdü:  “Ama yeni eğitim dönemi için öğrencilere ayrıca 2 bin TL daha indirim yapmaya karar verdik. Yine aynı projemizde yer alan 1+1 dairelerimizin indirimli fiyatları da 140 bin TL civarında. Yine bu dairelerde de öğrencilerimize yeni eğitim dönemine özel 3 bin TL ekstra indirim imkânı sunacağız.  120 aya varan banka kredisine uygun projemizin en büyük avantajı ise metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde olması.  Tower projemizin diğer özelliklerinden öne çıkan birkaçı ise şöyle; açık yüzme havuzu, 7/24 resepsiyon güvenlik 35’inci katta sauna, hamam, fitness ve kafeterya…”


Novatrium’da daire yapılarına göre 2, 3, 4 bin TL Öğrenci İndirimi…


24 ay sonra teslimatı yapılacak Novatrium projelerinde ise stüdyo dairelerin 68 bin TL’den, 1+1 dairelerin 118 bin TL’den, 2+1 dairelerin ise; 179 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışta olduğunu belirten Mehmet Babacan bu projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere de %25 peşin, kalanını ise 40 ay sıfır faizli ödeme imkânı sunduklarının altını çizdi. Babacan: “Bu projemizde de öğrencilere özel indirim imkânları var elbette…  Stüdyo dairelerde 2 bin TL, 1+1’lerde 3 bin TL ve 2+1 dairelerde ise 4 bin TL indirim imkânı sunacağız.”  


Babacan Yapı’nın Novatrium projesi,  Crown Tower projesinin hemen bitişiğinde yer alıyor…


Crown Tower Projesi


Öğrencileri cezbeden “Crown Tower”a projesinde vale hizmetinden sosyal olanaklara kadar birçok cezbedici nokta bulunuyor. 35 katlı ve 420 konutlu projede özellikle yaz aylarında tatile gitme ihtiyacını azaltacak açık yüzme havuzu, bol yeşilli yürüyüş alanları, tenis ve basketbol sahaları yer alıyor. Her daim sağlıklı kalmak isteyenlere özel fitness salonu dışında projenin dikkat çeken hizmetleri arasında SPA, Sauna ve Türk Hamamı hizmeti de bulunuyor.  Kalabalık ve karmaşık residence projelerinin dışında butik residence formatında tasarlanan “CrownTower” da otel konforunda lobi ve resepsiyon hizmeti de sunuluyor.


Novatrium Projesi


Beylikdüzü çevreyolu, E-5 ve E-6 Bağlantı yolu üzerinde yer alacak “Novatrium Residence” projesi Metrobüse de sadece 5 dakika mesafede…  Projede 49 m2 stüdyo daire, 78 m2 1+1 daire ve 122 m2 daireler yer alacak. İç ve dış mimari kalitesinin yanı sıra içeride sunulacak hizmetlerle de başka projelerden ayrıştırılacak “Novatrium Residence” geniş teras alanları, yüksek standartlarda kaliteli malzeme kullanımı, işçilik kalitesi ile öne çıkacak. Projenin alt katında 7 farklı işyeri ünitesi ve cafe restoran kısmı ile projenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Resepsiyon, full araç kapasiteli açık ve kapalı otopark alanının yanı sıra geniş peyzaj alanlarına sahip olacak projede çocuk parkı ve bir de açık yüzme havuzu yer alacak.


Geri Dön