25 / 04 / 2024

Nuran Evrensel kimdir?

Nuran Evrensel kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel kimdir? Nuran Evrensel, Sel Proje Ltd. Şti. 'ni ne zaman kurdu? İşte İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel...



Nuran Evrensel kimdir?

Nuran Evrensel, Lise ve Üniversite yıllarında başladığı iş hayatına devam ediyor. Üniversite’den sonra 1982 de serbest mimarlık ile profesyonel çalışma hayatına hayatına başlayan Nuran Evrensel, 1984 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Teknik Kadroda görev aldı. 


1985’te Kadıköy Belediyesi’nde mimar olarak çalıştı. 1996 yılında tekrar serbest meslek yaşamına dönerek; eşinin kurduğu Sel İnşaat’ta mimarlık yapmaya başladı fakat kısa bir süre sonra mimarlık alanı olan Mevzuat ve yönetmeliklerle ilgili profesyonel hizmet vermek üzere Sel Proje Ltd. Şti. kurdu.


Nuran Evrensel; Sel Proje bünyesinde, yönetmelik ve mevzuat konularında profesyonel olarak hizmet vermenin yanında, birçok yönetim binası, hastane, konut projesine imza attı.


KAGİDER (Kadın Girişimciler Derneği) üyesi olmasından ötürü, kendi şirketinde çalışanların %80’i kadınlar arasından seçen Nuran Evrensel ’in kendine edindiği misyon daha çok kadını iş hayatına içine çekmek ve ekonomik özgürlüğüne kavuşturmaktır. İNDER, ÇEDBİK, KALDER, TOBB üyesidir.  


İNDER yönetim kuruluna 2. kez seçilmiş olup; en büyük amacı şu an yürütmekte olduğu “Kamu ve mevzuat yönetimi Komisyonu’nda” sektörün bu yöndeki sorunlarını, ortak dille çözmektir.





Geri Dön