25 / 04 / 2024

‘Öğrenci akbillerine zam’ açıklaması! Zam teklifinin ardından İstanbul Kart ve Mavi Kart fiyatları…

‘Öğrenci akbillerine zam’ açıklaması! Zam teklifinin ardından İstanbul Kart ve Mavi Kart fiyatları…

Öğrenci akbillerine zam gelmesi bekleniyor. Akbil fiyatlarına zam gelebilir. Bugün, zam gündemiyle ikinci kez bir araya gelecek UKOME toplantısından önce İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Utku Cihan, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek yüzde 50 civarında bir zam beklendiğini vurguladı.



Son dönemlerde akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasıyla birlikte ulaşıma zam beklentileri oluşmuştu. Bir önceki ay bir araya gelen UKOME’nin zam talebi, kabul edilmemişti. Toplantı öncesi sektör temsilcileriyle bir araya gelen İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Cihan, yüzde 50 civarında bir ücret artışının yapılması gerektiğini vurguladı. Toplantıda yüzde 50 zammın olması hâlinde öğrenci, tam bilet, öğrenci kartları ve aylık mavi abonman ücretlerinde artış olacak.

İSTANBUL'DA METROBÜS, METRO, OTOBÜS FİYATLARINA ZAM MI GELECEK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ulaşım sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. Esnaf, her gün zam gelen akaryakıt fiyatlarına dikkati çekerek, artan maliyetler nedeniyle toplu ulaşımda tekerleklerin durma noktasına gelmesinden dert yandı

‘Öğrenci akbillerine zam’ açıklaması! Zam teklifinin ardından İstanbul Kart ve Mavi Kart fiyatları…

Söz konusu toplantıda söz alan İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Utku Cihan, 2 hafta önce bir zam talebiyle bir araya gelindiğini anımsatarak, talebin UKOME’de reddedildiğini vurguladı. Yeniden bir araya gelindiğini, esnafla birlikte konuştuklarını aktaran Cihan, esnafın yüzde 50 civarında bir ücret artışının yapılması talebinin olduğunu söyleyerek, bunun olmaması durumunda ulaşım sisteminin hem esnaf tarafında hem de İBB işletmeleri tarafında devam etmesinin mümkün olmadığını kaydetti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön