19 / 04 / 2024

Olimpa Evleri Başakşehir adres!

Olimpa Evleri Başakşehir adres!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Olimpa Evleri

Olimpa Evleri Başakşehir adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fuzul İnşaat projesi Başakşehir Olimpa Evleri'nde teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi...




İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde yükselen Olimpa Evleri projesi  Fuzul İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Olimpa Evleri Başakşehir adres bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Olimpa Evleri Başakşehir projesi 2 blok olarak tasarlandı. Başakşehir  Olimpa Evleri projesinde bloklar 12 katlı ve 18 katlı olarak inşa ediliyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesi 232 konuttan meydana geliyor.


Olimpa Evleri Başakşehir projesinin satış ofisi ile 0212 488 23 61 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Olimpa Evleri Başakşehir projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Olimpa Evleri teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi.


Başakşehir Olimpa Evleri projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesinde yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Olimpa Evleri Başakşehir nerede?

Olimpa Evleri Başakşehir adres : Cahid Zarifoğlu Cad. Olimpa AVM üst katı Başakşehir - İstanbul



Olimpa Evleri Başakşehir adres, kroki:


Olimpa Evleri Başakşehir adres!


Telefon: 0212 488 23 61

Web adresi: www.olimpapark.com


projeye sor



Geri Dön