26 / 04 / 2024

Ömer Küçükaslan: Herkesin gayrimenkul danışmanı olmalı!

Ömer Küçükaslan: Herkesin gayrimenkul danışmanı olmalı!

Remax Majesty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ofisi ile en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Ömer Küçükaslan, "Nasıl herkesin bir doktoru, avukatı varsa, profesyonel hizmet verebilen bir gayrimenkul danışmanı da olmalıdır" dedi...



Antalya'da açılışı gerçekleştirilen Remax Majesty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ofisi ile en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyleyen Ömer Küçükaslan, "Nasıl herkesin bir doktoru ve bir avukatı varsa, profesyonel hizmet verebilen bir gayrimenkul danışmanına sahip olmalıdır" dedi 


Remax Uluslar arası Gayrimenkul Danışmanlığı'nın 1973 yılında kurulduğunu ve 5 kıtadaki 89 ülkede yaklaşık 90 bin danışmanla hizmet verdiğini hatırlatan Broker Ömer Küçükaslan, Remax Türkiye'nin ise 1997 yılında kurulan ilk uluslararası gayrimenkul franchise firması olduğunu söyledi. 

Küçükaslan, profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmetini, en yeni teknoloji ile eğitimler, tüm dünyada gayrimenkul pazarlama imkanı, yaygın network ağı gibi farklılıklara dikkat çekerek sürekli büyüyen ve kendini geliştiren bir organizasyon olarak tanımladı. 

Gayrimenkul piyasasındaki olmazsa olmaz özellikleri Remax'ta gördüğünü ve 8 Nisan 201 3'de firma ile franchising anlaşması imzaladığını anlatan Ömer Küçükaslan, Remax ailesine Remax Majesty kurumsal kimliğiyle katıldığını dile getirdi. 

Nisan ayında kurulan Remax Majesty'in 4 Ekim'de görkemli bir açılış ile sektördeki yerini sağlamlaştırdığını belirten Küçükaslan, "Remax Majesty, kısa zamanda uzman kadrosunu     oluşturdu ve geliştirdi. Bu kadro müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyor. Profesyonel yardım, pazar analizi, finans, reklam ve tanıtım, broşürler, fuarlar, tabelalar, internet ve intranet, meslektaşlarla paylaşım, gazetelerde ilan, veri tabanı imkanlarını kullanarak doğru fiyat analizi yapıp, en kısa zamanda satışı gerçekleştirmeyi hedefledik" dedi. 


"BAŞARININ SIRRI EĞİTİMDEN GEÇİYOR" 


Gayrimenkul sektöründe başarı sırrının eğitimden geçtiğini vurgulayan Ömer Küçükaslan, şöyle konuştu: "Gayrimenkul danışmanlarımı Remax Türkiye'nin belli zamanlarda deneyimli eğitimcileri ile verdiği tüm eğitimleri almaları konusunda teşvik ediyorum. 

Ayrıca haftada bir günümüzü de şirket içi eğitime ayırdık. 

'Gayrimenkulde Profesyonel Çözümler' sloganı ile sektöre giren ofisimiz, müşteri memnuniyetini de ön plana çıkararak her anlamda kaliteyi yakalamış durumdadır. Nasıl herkesin bir doktoru ve bir avukatı varsa, kişilerin çözüm odaklı çalışan aldığı eğitimleri ve tecrübelerini en iyi şekilde kullanarak profesyonel hizmet verebilen bir gayrimenkul danışmanına sahip olmalıdır. Antalya, sürekli büyüyen bir şehir olma özelliği ile önemli derecede göç alımı gerçekleşiyor. Bu özellik daha uzun süreler devam edecek gibi görünüyor. Doğru yapılaşmalar gerçekleştiği sürece gayrimenkul sektörü taleplere göre şekillenmeye devam edecektir. 

Misyonumuz, müşterimizi doğru anlayıp, yıllarca yaptıkları birikimlerini hayalini kurdukları mülk ile birleştirmek isteyen insanlara doğru yeri bulmalarında yardımcı olmak, onlarla birlikte sevinmek ve hedefe ulaşmaktır."



 (Kemer Gözcü)  


Geri Dön